URV Universitat Rovira i Virgili - Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud Gabinet de Comunicació i Relacions Externes |
Tarragona, 1 d’agost de 2018 |
Informacions URV El consum de nous disminueix les concentracions sanguínies de colesterol i triglicèrids Són els resultats d’un estudi de la URV i la Universitat de Harvard, que indica també que el consum d’aquesta fruita seca no afecta negativament ni el pes corporal ni la pressió arterial. Segons els investigadors, aquest estudi proporciona una mostra clara pel que fa als beneficis del consum de nous sobre el perfil lipídic sense afectar de forma negativa el pes corporal o la pressió arterial. Tot i ser un aliment amb una alta densitat energètica, el consum de nous no comporta un increment de pes i, com a conseqüència, les nous es poden incorporar en el context d’una dieta saludable per a la prevenció cardiovascular. El consumo de nueces reduce las concentraciones sanguíneas de colesterol y triglicéridos Los resultados del estudio también indican que el consumo de estos frutos secos no afecta negativamente ni al peso corporal ni a la presión arterial. Según los investigadores, el presente estudio proporciona una clara evidencia sobre los beneficios del consumo de nueces sobre el perfil lipídico sin afectar de forma negativa al peso corporal o a la presión arterial. A pesar de ser un alimento con una alta densidad energética, el consumo de nueces no promueve la ganancia de peso y, por lo tanto, las nueces pueden ser incorporadas en el contexto de una dieta saludable para la prevención cardiovascular. Gabinet de Comunicació i Relacions Externes Universitat Rovira i Virgili -------------- Tel.: 977 55 8024 -------------- Rectorat Carrer de l'Escorxador, s/n 43003 - Tarragona -------------- |
No hay comentarios:
Publicar un comentario