Primera evidència científica dels efectes beneficiosos de la fruita segons la procedència i estacionalitat – URV Activ@
URV Universitat Rovira i Virgili - Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud Gabinet de Comunicació i Relacions Externes |
Tarragona, 3 d’octubre de 2018 |
Informacions URV Primera evidència científica dels efectes beneficiosos de la fruita segons la procedència i estacionalitat Una recerca del grup de Nutrigenòmica de la URV apunten per primera vegada que el consum de fruita amb un alt contingut en polifenols modula la funcionalitat de l’organisme de manera diferent en funció de si es consumeix en l’època de l’any que pertoca o fora de temporada. Primera evidencia científica de los efectos beneficiosos de la fruta según la procedencia y estacionalidad Una investigación del grupo de Nutrigenómica de la URV apuntan por primera vez que el consumo de fruta con un alto contenido en polifenoles modula la funcionalidad del organismo de manera diferente en función de si se consume en la época del año que corresponde o fuera de temporada. |
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
No hay comentarios:
Publicar un comentario