miércoles, 11 de marzo de 2020

Estenen la predicció del mapa de risc epidèmic del coronavirus a quatre dies vista

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 11 de març de 2020

Investigadors de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Saragossa (Unizar) han reprès l’actualització de mapa de risc epidèmic per COVID-19 que han desenvolupat conjuntament i han aconseguit estendre les prediccions a quatre dies vista. El mapa és el resultat d’un model matemàtic que conté les dades de mobilitat, del cens dels municipis de l’Estat i la dinàmica dels contagis produïda pel SARS-CoV-2.
Investigadores de la Universitat Rovira i Virgili (URV) y la Universidad de Zaragoza (Unizar) han retomado la actualización del mapa de riesgo epidémico por COVID-19 que han desarrollado conjuntamente y han logrado extender las predicciones a cuatro días vista. El mapa de riesgo es el resultado de un modelo matemático que contiene los datos de movilidad y el censo de los municipios de España, así como la dinámica de los contagios producida por SARS-CoV-2.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha merescut aquest reconeixement per haver impulsat campanyes de prevenció i sensibilització sobre la igualtat de gènere, plans d'igualtat a les colles i un model de protocol contra les agressions.

Més notes de premsa
 

Agenda
Conferència a càrrec d’Eulàlia Iglesias, professora de la Universitat Rovira i Virgili, que forma part de les activitats de la 13a Setmana per la Igualtat de la URV. Dijous, 12 de març a les 11.00 h, a l’Aula 505 del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35, Tarragona).
El director de la Càtedra d'Economia Local i Regional de la URV, Juan Antonio Duro, presenta el Butlletí d'Anàlisi de la Conjuntura Local de les Terres de l'Ebre durant el quart trimestre del 2019. A l'acte l'acompanyarà la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà.

Gabinet de Comunicació i Màrqueting
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
www.urv.cat      

No hay comentarios:

Publicar un comentario