lunes, 2 de marzo de 2020

Prop de 500 persones visiten la URV en la primera Jornada de Portes Obertes

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 2 de març de 2020

Prop de 500 alumnes de secundària i acompanyants van conèixer aquest dissabte l’oferta de grau de la URV, les instal·lacions i els serveis de què podran gaudir com a estudiants durant la primera jornada de portes obertes d’aquest 2020. L’objectiu d’aquestes sessions és ajudar als futurs estudiants a encaminar el seu futur professional. Les pròximes jornades seran els dissabtes 28 de març i 18 d'abril.
Prop de 130 estudiants, membres del professorat i del personal d'administració i serveis i simpatitzants han vestit el color de la URV a la sisena edició de la Unirun, la cursa de les universitats catalanes, celebrada aquest diumenge sobre una distància de 6.779 metres, a Barcelona..

Més notes de premsa
Opinió
Vivim en una societat global sense fronteres que es nodreix de coneixement, complexitat i informació. En aquest context, la comunicació de risc és una inversió en coneixement, confiança i credibilitat, defensa Jordi Farré Coma, coordinador del grup de recerca Asterisc i director de la Càtedra URV-Repsol d'Excel·lència en Comunicació.
Agenda
La imparteix Jordi Diloli, investigador del grup de recerca Gresepa, del Departament d'Història i Història de l'Art de la URV i és la primera de les 9 sessions que formen el cicle La ciència del vi, una iniciativa que vol donar a conèixer el vi des de diferents àmbits de la recerca. Dimecres, 4 de març a les 19.00 h, al Centre d'Art Cal Massó. C/ Sant Celestí s/n, Reus.

Gabinet de Comunicació i Màrqueting
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------

No hay comentarios:

Publicar un comentario