viernes, 3 de abril de 2020

Geografía de la COVID-19 – URV Activ@

Geografía de la COVID-19 – URV Activ@



 URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 3 d’abril de 2020

El Consell de Govern de la URV ha aprovat, en una sessió extraordinària, la modificació de la normativa i el calendari acadèmic de manera transitòria, per l’elevada possibilitat que el confinament s’allargui i que, en conseqüència, calgui acabar la docència en modalitat virtual. Les classes acabaran segons el calendari previst, però s'estén el període d'avaluació fins al 16 de juliol com a màxim per als estudiants que no poden seguir l'avaluació continuada i per a les assignatures que no es poden avaluar online.
L’antropòleg social i professor de la URV Jordi Moreras apunta que s’haurà de fer front a la nova realitat de no poder seguir els ritus funeraris pel coronavirus. Planteja, a més, la situació dels difunts estrangers que no poden ser repatriats pel tancament de les fronteres.
Opinió
L'aplicació de mesures d'autocorrelació espacial permeten observar l'existència de dos clústers amb una altra concentració de positius per la Covid-19, a més de la Conca d'Òdena: un a Sabadell i municipis adjacents i l'altre a Dosrius, Llinars del Vallès i Vallgorguina.
 La aplicación de medidas de autocorrelación espacial permiten observar la existencia de dos clústeres con alta concentración de positivos por el coronavirus, además de la Conca de Òdena: uno en Sabadell y municipios adyacentes y el otro en Dosrius, Llinars del Vallès y Vallgorguina.


Observació pels mitjans de comunicació
Període de baixa activitat del 6 al 9 d’abril       
Tot i que estem en una situació laboral excepcional i es treballa des de casa, es manté el calendari laboral i la Universitat aplica el període de baixa activitat del 6 al 9 d'abril que comprèn la Setmana Santa. Pel que fa al Gabinet de Comunicació i Màrqueting, si teniu alguna urgència, podeu contactar amb el cap del gabinet, Ivan Rodon, 678 60 81 40.

No hay comentarios:

Publicar un comentario