martes, 28 de abril de 2020

Investigadoras de la URV trabajan en el desarrollo de un dispositivo para la detección rápida de la COVID-19 – URV Activ@

Investigadoras de la URV trabajan en el desarrollo de un dispositivo para la detección rápida de la COVID-19 – URV Activ@



URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 28 d’abril de 2020
El grup de recerca Interfibio del Departament d’Enginyeria Química de la URV treballa des de fa setmanes en la creació d’un dispositiu per a la detecció ràpida de la COVID-19. El projecte, liderat per Ciara O’Sullivan, preveu haver desenvolupat abans de tres mesos una prova serològica econòmica, ràpida i fàcil d’utilitzar per a la detecció de la malaltia, que a més pugui diferenciar entre aquells pacients que tinguin el virus i els qui ja l’hagin passat.
El grupo de investigación Interfibio del Departamento de Ingeniería Química de la URV trabaja en un dispositivo para la detección rápida de la COVID-19. El proyecto, liderado por Ciara O’Sullivan, prevée haber desarrollado antes de tres meses una prueba serológica económica, rápida y fácil de usar para la detección de la enfermedad, que además pueda diferenciar entre aquellos pacientes que tengan el virus y quines ya hayan superado la enfermedad.
Agenda
Tercera sessió de la sèrie de webinars que la Càtedra UNESCO d'Habitatge. Participaran a la sessió Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació; Núria Lambea, investigadora del Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la URV, i Joan Batlle, expert en programes socials d’habitatge. Dijous, 30 d'abril - 18.00 h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario