lunes, 8 de junio de 2020

El nuevo test de diagnóstico rápido del SARS-CoV-2 estará listo para fabricar a finales de julio – URV Activ@

El nuevo test de diagnóstico rápido del SARS-CoV-2 estará listo para fabricar a finales de julio – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 8 de juny de 2020
A finals de juliol estarà enllestit i validat el nou dispositiu de diagnòstic ràpid del SARS-CoV-2, que amb només una punxada, i en un temps aproximat de 15 minuts, aportarà la màxima informació sobre la COVID-19: si la persona que s’ha realitzat el test pateix la malaltia (IgM), si l’ha passat i ha generat anticossos (IgG) o si no la té ni l’ha sofert.
Observació: Hi ha disponibles tres vídeos amb declaracions de la investigadora Ciara o'Sullivan i dos vídeos explicant el funcionament del test diagnòstic. Ho podeu descarregar en aquest we transfer https://ja.cat/DiagnosticrapidCOVID

----
A finales de julio estará terminado y validado el nuevo dispositivo de diagnóstico rápido del SARS-CoV-2, que tan solo con un pinchazo y en un tiempo aproximado de 15 minutos aportará la máxima información sobre la COVID-19: si la persona sometida al test tiene la enfermedad (IgM), si la ha pasado y ha generado anticuerpos (IgG) o si no la tiene ni la ha padecido..

Observación: Hay disponibles tres videos con declaraciones de la investigadora Ciara o'Sullivan y dos videos explicando el funcionamiento del test diagnóstico. Lo podéis descargar en este we transfer https://ja.cat/DiagnosticrapidCOVID



El catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Jordi Salas-Salvadó i la investigadora Nancy Babio, tots dos membres de la Unitat de Nutrició Humana de la URV-IISPV, han impulsat una campanya per donar a conèixer l’etiquetatge frontal dels aliments Nutriscore, que consideren una eina necessària per ajudar als consumidors a fer una compra més saludable.
El catedrático de la Universidad Rovira i Virgili (URV), Jordi Salas-Salvadó y la investigadora Nancy Babio, ambos miembros de la Unidad de Nutrición Humana de la URV-IISPV, han impulsado una campaña para dar a conocer el etiquetado frontal de los alimentos Nutriscore, que consideran una herramienta necesaria para ayudar a los consumidores a hacer una compra más saludable.
Agenda
Seminari webinar que el Centre d'estudis de Dret Ambiental de Tarragona de la URV organitza amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, que va ser divendres 5 de juny. Hi intervindran els professors de la URV Susana Borràs, Jordi Jaria i Endrius Cocciolo, i l'investigador predoctoral Gastón Médici. Antoni Pigrau, director del CEDAT, moderarà el seminari.. Dilluns, 8 de juny a les 18.00 h, a Teams.

No hay comentarios:

Publicar un comentario