lunes, 6 de julio de 2020

Les estudiants d’infermeria creen recursos per a pacients de la COVID-19 i familiars

  URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 6 de juliol de 2020

Una de les conseqüències de la suspensió d’activitats presencials a causa de la pandèmia ha estat la impossibilitat de fer les pràctiques clíniques als ensenyaments de l’àmbit de la salut. No obstant això, calia que els estudiants adquirissin els coneixements i que fossin avaluats. Per això el professorat de la Facultat d’Infermeria va plantejar als estudiants, en aquest cas de segon curs, un repte que havien de resoldre de manera creativa: investigar sobre la COVID-19 i crear una intervenció enfocada al benestar i confort dels pacients que no estan a la UCI.

Més notes de premsa
Convocatòria pels mitjans de comunicació per dimarts 7 de juliol
Dimarts 7 de juliol comencen les Proves d’Accés a la Universitat – PAU 2020- per a 3.749 estudiants de batxillerat i cicles formatius de les comarques de Tarragona que aspiren a accedir als estudis universitaris (l’any passat van ser 3.119). Del total, 3.191 són estudiants de batxillerat, 268 provenen de cicles formatius i 290 són de matrícula lliure.
Hi haurà una atenció als mitjans a les 10.00 h, al campus Catalunya, i abans, a les 8.30 h, es podran prendre imatges de l’inici de les proves.
Agenda
Sílvia Bueso, conferenciant, formadora i coach, farà la següent conferència "Cómo vencer el miedo y pasar a ser un fundraiser valiente: kit de supervivencia", dins el cicle URV Emprèn Talks sobre emprenedoria. Dimarts, 7 de juliol a les 17.00 h, a Instagram live @URVEmpren.

No hay comentarios:

Publicar un comentario