jueves, 9 de julio de 2020

Mejorar el estilo de vida de personas con sobrepeso u obesidad puede ayudar también a sus familiares – URV Activ@

Mejorar el estilo de vida de personas con sobrepeso u obesidad puede ayudar también a sus familiares – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 9 de juliol de 2020
Notes de premsa
Prop de 800 estudiants, investigadors i personal de les universitats que integren Aurora Alliance podran estudiar i fer recerca a les altres institucions gràcies al projecte que acaba de concedir la Comissió Europea. L’objectiu és formar una nova generació d’europeus capaços de cooperar entre fronteres, disciplines i llengües per superar els reptes socials i la manca de competències a què s’enfronta Europa.
------
Aquest és el resultat d'un estudi que ha avaluat l'associació entre l'adherència a la intervenció nutricional sobre l'estil de vida dels participants del projecte PREDIMED-Plus i de les persones amb les quals hi conviuen. El treball conclou també que l'extensió del tractament a l'entorn del pacient suposaria una optimització dels costos i de l'esforç de l'equip sanitari assistencial.
Este es el resultado de un estudio que ha evaluado la asociación entre la adherencia a la intervención nutricional sobre el estilo de vida de los participantes en el proyecto de investigación PREDIMED-Plus y de las personas que conviven con ellos. El trabajo concluye también que la extensión del tratamiento en el entorno del paciente supondría una optimización de los costes y del esfuerzo del equipo sanitario asistencial.
Agenda

No hay comentarios:

Publicar un comentario