miércoles, 8 de julio de 2020

Un nuevo método permite detectar de forma rápida y eficaz adulteraciones de alimentos elaborados con insectos – URV Activ@

Un nuevo método permite detectar de forma rápida y eficaz adulteraciones de alimentos elaborados con insectos – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 8 de juliol de 2020
Els insectes són un sector emergent i cada cop es fa més necessari poder verificar que els productes que entren al mercat compleixen amb els estàndards que demana la Unió Europea. En aquest context, un equip de la URV ha creat un mètode per poder identificar de forma eficaç i econòmica el tipus d’insecte i la quantitat que s’hi pot trobar en mostres comercials amb l’objectiu de detectar ràpidament possibles fraus i adulteracions.
Los insectos son un sector emergente y cada vez se hace más necesario poder verificar que los productos que entran en el mercado cumplen con los estándares que pide la Unión Europea, En este contexto, un equipo de la URV ha creado un método para poder identificar de forma eficaz y económica el tipo de insecto y la cantidad que se puede encontrar en muestras comerciales con el objetivo de detectar rápidamente posibles fraudes y adulteraciones.

Més notes de premsa
Agenda

No hay comentarios:

Publicar un comentario