jueves, 16 de julio de 2020

Un proyecto de investigación pone a prueba la cultura general de la ciudadanía – URV Activ@

Un proyecto de investigación pone a prueba la cultura general de la ciudadanía – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 16 de juliol de 2020

A través d’un joc tipus Trivial els participants comprovaran en pocs minuts el seu nivell de coneixement. Els resultats ajudaran a traçar un mapa científic de cultura a nivell general i també específic per a cada comunitat autònoma.
A través de un juego tipo Trivial los participantes comprobarán en pocos minutos su nivel de conocimiento. Los resultados ayudarán a trazar un mapa científico de cultura a nivel general y también específico para cada comunidad autònoma.

Més notes de premsa

Convocatòries pels mitjans de comunicació
Aquest divendres, 19 de juliol, a les 18.45 h, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació, al recinte exterior de la Facultat de Turisme i Geografia (Carrer de Joanot Martorell, Vila-seca), amb motiu de la presentació, del llibre L’aventura de PortAventura. L’evolució i l’impacte del Parc Temàtic, de Josep Oliveras Samitier.
L’ICAC, la URV i l’Ajuntament de Constantí han engegat un projecte per valorar l’entitat patrimonial de la vil·la romana que hi ha al Mas dels Frares. Els investigadors presentaran els indicis arqueològics que apunten que la vil·la romana tenia estructures productives de caire vinícola i es mostraran els treballs que s’estan fent al jaciment. Serà dilluns, 20 de juliol, a les 10:30 h, al Celler Experimental de Mas dels Frares, Constantí.

Agenda

No hay comentarios:

Publicar un comentario