martes, 16 de octubre de 2018

Presentat el Centre de Formació i Innovació en Simulació – URV Activ@

Presentat el Centre de Formació i Innovació en Simulació – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 16 d’octubre de 2018

Informacions URV
Presentat el Centre de Formació i Innovació en Simulació
Amb motiu del Dia Europeu de Conscienciació de l’Aturada Cardíaca, avui s’ha presentat al públic el Centre de Formació i Innovació en Simulació de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV (FMCS) i de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Es tracta d’un centre que forma els estudiants de la pròpia facultat perquè adquireixin les competències necessàries per a l’exercici de la seva professió. Ho fan, entre d’altres, a través, d’un programa pioner a l’Estat que compta amb 45 persones entrenades per ser pacients simulats i que avaluen les habilitats dels futurs metges, nutricionistes i fisioterapeutes.
OBSERVACIÓ: Aquesta tarda s’actualitzaran les imatges per incorporar les noves activitats que es desenvolupin a partir d’aquest moment

El professor Jordi Moreras publica “Identidades a la intemperie” sobre la radicalització d’Europa
El professor del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV ha publicat el llibre Identidades a la Intemperie, d’Edicions Bellaterra. En el context actual, l’obra permet comprendre la radicalització més enllà del que presenten els mitjans de comunicació social. El seu autor analitza críticament l’ús de la noció de radicalització, deconstruint els supòsits en clau de seguretat que es troben en aquest terme, i fa una proposta per entendre els processos de fractura i polarització social d’aquest fenomen.



Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario