miércoles, 3 de octubre de 2018

Primera evidència científica dels efectes beneficiosos de la fruita segons la procedència i estacionalitat – URV Activ@ // Primera prueba científica de los efectos beneficiosos de la fruta según la procedencia y estacionalidad – URV Activ@

Primera prueba científica de los efectos beneficiosos de la fruta según la procedencia y estacionalidad – URV Activ@

Primera evidència científica dels efectes beneficiosos de la fruita segons la procedència i estacionalitat – URV Activ@

 URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 3 d’octubre de 2018

Informacions URV
Primera evidència científica dels efectes beneficiosos de la fruita segons la procedència i estacionalitat
Una recerca del grup de Nutrigenòmica de la URV apunten per primera vegada que el consum de fruita amb un alt contingut en polifenols modula la funcionalitat de l’organisme de manera diferent en funció de si es consumeix en l’època de l’any que pertoca o fora de temporada.

Primera evidencia científica de los efectos beneficiosos de la fruta según la procedencia y estacionalidad
Una investigación del grupo de Nutrigenómica de la URV apuntan por primera vez que el consumo de fruta con un alto contenido en polifenoles modula la funcionalidad del organismo de manera diferente en función de si se consume en la época del año que corresponde o fuera de temporada.


Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png
www.urv.cat     

No hay comentarios:

Publicar un comentario