martes, 11 de febrero de 2020

“Fer un Erasmus és un propòsit per equiparar la meva realitat a la dels altres estudiants”

 URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 11 de febrer de 2020

Aquesta estudiant acaba d’engegar una campanya de crowdfunding per completar els estudis a York Saint John University (Regne Unit) amb una estada Erasmus el curs vinent. Això és perquè portar una vida independent és el més difícil per a les persones amb atròfia muscular espinal (AME), la malaltia que van diagnosticar-li quan tenia 8 mesos. Per això, els pares i l’assistent personal de l’Alba, com la que l’ajuda a prendre apunts i fer els exàmens a la Universitat, supleixen les seves mans i les cames en tot moment.
La jornada de la URV, que s'ha organitzat coincidint amb el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència, promou l'accés de les noies a l'enginyeria perquè només el 23% de persones matriculades als graus de l'àmbit de l'enginyeria i l'arquitectura són dones.

Més notes de premsa
 

Agenda
És la primera conversa de la tercera edició del cicle Converses sobre el Franquisme i la Transició Democràtica. Els investigadors que participen en aquesta conversa són Emilio Grandío Seoane, de la Universidad de Santiago de Compostela, i Joan Maria Thomàs, de la Universitat Rovira i Virgili.


Gabinet de Comunicació i Màrqueting
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------

No hay comentarios:

Publicar un comentario