lunes, 23 de julio de 2018

Prop de 380 estudiants obtenen un títol propi de postgrau el curs 2017-18 – URV Activ@

Prop de 380 estudiants obtenen un títol propi de postgrau el curs 2017-18 – URV Activ@

  URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 23 de juliol de 2018

Informacions URV
Prop de 380 estudiants obtenen un títol propi de postgrau el curs 2017-18
Un total de 376 estudiants s’han titulat aquest curs 2017-18 en algun dels 29 programes acadèmics que ofereix el Centre de Formació Permanent de la Fundació de la URV. El divendres 20 de juliol es va fer el lliurament dels diplomes dels Títols Propis de Postgrau a 147 dels estudiants, els que van assistir a l’acte que es va celebrar a Mas Miarnau, a Reus. El professor de la Facultat d’Economia i Empresa Antoni Vidal va pronunciar la conferència “Competències lingüístiques en l’àmbit laboral: podem parlar a la feina?”, en què va ressaltar la importància de la comunicació interpersonal al lloc de treball.

Kamleon aconsegueix 50.000 euros d’un programa de la Comissió Europea per a projectes innovadors
L’spin-off Kamleon Ventures, SL. ha estat una de les petites i mitjanes empreses que han aconseguit un ajut del programa SME Instrument, del Consell Europeu d’Innovació que ofereix suport a projectes innovadors per ajudar-los a fer el salt al mercat. El programa atorga 50.000 euros per cadascun dels 242 projectes de petites i mitjanes empreses que han superat aquesta fase que es destinaran a desenvolupar un pla de negoci que permeti posar un nou producte, servei o procés al mercat. Kamleon té com a objectiu millorar la salut de les persones, a partir del control de la seva deshidratació, i desenvolupen tecnologies portables i plataformes tecnològiques per aconseguir-ho.

Els rectors de la Xarxa Vives proposen a les conselleries d’Educació mesures per resoldre la falta de professorat de català
Els rectors i rectores de les universitats que integren la Xarxa Vives d’Universitats, entre les quals hi ha la URV, han emès aquest 23 de juliol un comunicat sobre la situació de falta de professorat de català a Secundària i Batxillerat. Es tracta de la Declaració d’Elx, que els signants van acordar en la reunió mantinguda el passat 13 de juliol a la Universitat Miguel Hernández d’Elx.


Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario