martes, 22 de septiembre de 2020

Nace la Cátedra Uriach de Nutracéutica – URV Activ@

Nace la Cátedra Uriach de Nutracéutica – URV Activ@



URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting 
    Tarragona 22 de setembre de 2020 

L'objectiu és impulsar el coneixement de la nutracèutica (nutrició i farmacèutica) i els complements alimentaris en l'àmbit educatiu, professional i social i crear noves línies de recerca en aquest camp. Avui, la rectora de la URV, María José Figueras, i Javier Navarro, director de Consumer Health Care d’Uriach, han signat el conveni de col·laboració que dona sortida a aquesta nova càtedra. 
El objetivo es impulsar el conocimiento de la nutracéutica (nutrición y farmacéutica) y los complementos alimentarios en el ámbito educativo, profesional y social y crear nuevas líneas de investigación en este campo. Hoy, la rectora de la URV, María José Figueras, y Javier Navarro, director de Consumer Health Care de Uriach, han firmado el convenio de colaboración que da salida a esta nueva cátedra. 
Més notes de premsa 

Convocatòria pels mitjans de comunicació 
Dijous 24 de setembre, a les 16 h, se celebrarà el Consell de Govern de la URV, que serà a distància. El Consell el presidirà la rectora, María José Figueras. Després de la celebració del Consell de Govern, tan aviat com sigui possible, us enviarem una nota de premsa amb els principals acords. 
Agenda 

No hay comentarios:

Publicar un comentario