martes, 2 de abril de 2019

Nova moto elèctrica, llegendes urbanes, caminada i cinema | Gabinet de Comunicació i Relacions Externes de la URV

 URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 2 d’abril de 2019

Informacions URV
URVoltage Racing treballa en el disseny de la nova moto amb més pressupost i un equip renovat
L’equip URVoltage Racing ja treballa en el disseny de la moto elèctrica que correrà al MotoStudent 2020, una competició internacional biennal que se celebra al circuit d’Alcanyís. L’objectiu és millorar les prestacions del vehicle per superar la posició que va assolir en la competició de 2018, la 14ena en la classificació global i la 3a de la de novells. Per fer-ho, han de disposar d’un pressupost equiparable als altres equips de la competició, per la qual cosa la cerca de patrocinadors és la prioritat en aquest inici de temporada.

100 llegendes urbanes, un llibre de divulgació des de la recerca i una de les poques obres existents sobre aquest tema
Carme Oriol, catedràtica, investigadora i cap del Departament de Filologia Catalana de la URV, és l’autora del llibre 100 llegendes urbanes. Unes històries sorprenents dels nostres temps, publicat per Cossetània Edicions. “Es tracta d’una obra de divulgació, adreçada a tots els públics, que vol ajudar el lector a entendre l’interès que tenen aquestes històries contemporànies”, explica l’autora. Una introducció documentada dona pas al relat de les llegendes.

Recordatori
El Fòrum de l’Ocupació incorpora activitats específiques per a persones amb discapacitat i un espai d’emprenedoria 
La quarta edició del Fòrum de l’Ocupació Universitària escalfa motors i aquest dimecres 3 d’abril obrirà al campus Bellisens amb l’exposició de 24 empreses i diverses activitats adreçades a afavorir la inserció laboral tant dels estudiants de la URV com dels alumni. El seguiran el fòrum del campus Vila-seca el dimecres 11 d’abril, el del campus Sescelades el dijous 25 d’abril, i el del campus Terres de l’Ebre el dimecres 8 de maig. Les novetats d’enguany són la incorporació d’activitats específiques per a persones amb discapacitat al campus Sescelades i d’un espai d’emprenedoria al campus Terres de l’Ebre.

Actes destacats URV
La URV participa a la VII edició de la Caminada saludable “A bon pas fem salut” 2019
La VII edició de la Caminada saludable “A bon pas fem salut” 2019 tindrà lloc a Tarragona el pròxim dijous 4 d’abril a les 17:00h (sortida a les 17:30h) amb una durada de 2h aproximadament. Tindrà un recorregut urbà de 6 km, amb sortida i arribada de l’esplanada interior del Camp de Mart, davant de l’edifici del Serveis Territorials del Departament de Salut de la Generalitat. A més, els estudiants de grau de la URV poden participar i obtenir un reconeixement acadèmic de 12,5 hores mitjançant la presentació d’una memòria de la caminada. Se celebra en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF).

Recordatoris
Taula rodona "Per un mercat de treball 100% inclusiu"
La taula rodona "Per un mercat de treball 100% inclusiu" està enfocada especialment a sensibilitzar sobre la contractació de persones amb certificat de discapacitat i presentar les possibilitats i beneficis que això suposa. Durant la jornada es parlarà sobre responsabilitat social corporativa, tècniques i processos d'inserció laboral, quota de reserva del 2% a favor de les persones amb discapacitat, ajuts, subvencions i bonificacions en les quotes empresarials de la Seguretat Social. La URV forma part de la Xarxa Europea d'Universitats Inclusives, i és la primera universitat catalana que imparteix un curs dirigit a persones amb discapacitat intel·lectual. Dimecres, 3 d'abril a les 09.00 h, a la sala de vistes del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35, Tarragona).

II Seminari de Comunicació Estratègica: Oportunitats i sortides professionals a l'entorn digital
L’objectiu del II Seminari de Comunicació Estratègica és explorar les oportunitats i sortides professionals en els àmbits de la publicitat i les relacions públiques, el periodisme, la comunicació audiovisual i la comunicació estratègica, tenint en compte l’entorn digital. Els ponents que hi participen són: Juan Antonio Robles, cofundador i VP Customer Success d’Adsmurai; Susana Candel, directora de màrqueting i comunicació del Grup Balfegó, i Enric Castelló, coordinador del Máster en Comunicación Estratégica de la URV. Dimecres, 3 d'abril a les 17.00 h, al campus Catalunya (Av. Catalunya,35, Tarragona).

Agenda URV
Dimecres 3 d’abril
Comença el nou seminari cinematogràfic: L'homosexualitat a l'Amèrica Llatina amb “Cuchillo de Palo”
"Cuchillo de Palo" (2010) és la pel·lícula que enceta aquest seminari, que inclou quatre films. Les presentacions sempre van a càrrec de representants de diferents col·lectius, en aquest cas H2O. Dimecres, 3 d'abril a les 17.00 h, a l’Aula 516 del campus Catalunya (Av. Catalunya 35, Tarragona).

Dijous 4 d’abril
Projecció de la pel·lícula "Antes que anochezca"
La projecció del film "Antes que anochezca" (any 2000), anirà precedida per la presentació que farà Oriol Rios, professor del Departament de Pedagogia de la URV. En el marc del seminari cinematogràfic: L'homosexualitat a l'Amèrica Llatina. Dijous, 4 d'abril a les 17.00 h, a l’Aula 516 del campus Catalunya (Av. Catalunya 35, Tarragona).

Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario