viernes, 31 de enero de 2020

Recreen la vida d’una companyia de teatre a l’antiga Roma | Gabinet de Comunicació i Relacions Externes de la URV

Agenda URV

 URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 31 de gener de 2020

Nota de premsa
Com era el teatre a l’antiga Roma? Com s’escrivia i es representava el teatre popular? Quines eren les vicissituds d’una companyia de teatre en aquella època? Són preguntes que l’Aula de Teatre de la URV – Zona Zàlata respondrà recreant la vida dels actors i el teatre en època de la Roma clàssica. És part del cicle “Llegim el patrimoni. Literatura i Història”, que impulsa el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), la Biblioteca Pública de Tarragona, el taller de Lectura de l’ONCE, de la mà de l’Aula de Teatre.

Recordatori: Convocatòria pels mitjans de comunicació
L‘Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili organitza la 9a edició de la FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and Technology) LEGO League. En aquesta ocasió, tindrà lloc el matí el dissabte 8 de febrer a fira Reus.
Per explicar-vos els detalls us convidem a una roda de premsa dilluns 3 de febrer, a les 12.30 h, a la sala Tàpies, a l’edifici de Rectorat de la URV, a Tarragona.
Agenda
Al llarg de diferents activitats pretenen ser un espai de debat i anàlisi per fomentar una pràctica de la Química i d’altres activitats relacionades que posin en valor els principis de sostenibilitat. Del dia 4 destaca la conferència "Els insectes, nous ingredients pel disseny de productes alimentaris".
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------

No hay comentarios:

Publicar un comentario