miércoles, 17 de julio de 2019

Nous postgraus, premi Explorer a emprenedors i convocatòria mitjans

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 17 de juliol de 2019

Informacions URV
La URV ofereix nous postgraus en elaboració de begudes destil·lades, en direcció cinematogràfica i en exercici terapèutic de lesions
El curs 2019-20 la URV ofereix 44 títols propis de postgrau, 7 dels quals són de nova creació. La inscripció a aquests estudis de formació especialitzada i professionalitzadora és oberta fins a l’inici del curs o fins a cobrir les places disponibles. D’entre les novetats, destaquen els postgraus en direcció cinematogràfica, en elaboració de begudes destil·lades i en exercici terapèutic, prevenció i readaptació de lesions.

L’estudiant Juan Pablo Muñoz guanya el premi Explorer a emprenedors per crear una plataforma d’exportacions per a pimes
Juan Pablo Muñoz acaba de finalitzar el Màster en Mercats Internacionals de la URV i es proposa engegar Aliconnector, una plataforma web per ajudar a les micro, petites i mitjanes empreses (pimes) a trobar aliats comercials als mercats internacionals. Aquest projecte l’ha fet mereixedor del primer premi del Programa Explorer, que promou Santander Universidades, i que a Tarragona impulsa l’Ajuntament amb la col·laboració de la URV.

Convocatòria URV
EstiURV i Summerlab, tallers científics per a joves de 1r d’ESO a 1r de batxillerat
Continuen els tallers científics per a joves als campus de la URV. D’una banda, URV Summer Lab és una activitat per a estudiants de 1r, 2n i 3r d’ESO que es fa durant tot el mes de juliol; els joves s’endinsen en els continguts i disciplines dels diferents àmbits de coneixement. D’altra banda, EstiURV es dirigeix a alumnes de 4t d’ESO i 1r de batxillerat; formació científica per ampliar coneixements i despertar vocacions científiques i professionals.
En el següent enllaç trobareu el detall dels tallers d’aquesta setmana.

Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png
www.urv.cat    

No hay comentarios:

Publicar un comentario