viernes, 2 de agosto de 2019

Migdiada i diabetis - All negre i colesterol "dolent"

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 2 d’agost de 2019

Informacions URV
La migdiada de més d’una hora s’associa amb una major prevalença de diabetis tipus 2
Les migdiades més llargues, i especialment de més d’una hora al dia, s’han associat amb una major morbiditat (prevalença i incidència de malalties) i mortalitat en comparació amb l’absència de migdiades. Amb la finalitat d’augmentar el coneixement en aquesta àrea, i en el marc de l’estudi PREDIMED-PLUS (Prevenció amb Dieta Mediterrània-Plus), s’ha realitzat un nou assaig clínic amb 2.190 participants d’avançada edat amb sobrepès o obesitat i síndrome metabòlica. S’ha arribat a la conclusió de que hi ha relació entre la migdiada de més d’una hora i una major prevalença de diabetis tipus 2.

La siesta de más de una hora se asocia con una mayor prevalencia de diabetes tipo 2
Las siestas más largas, y especialmente de más de 60 minutos al día se han asociado con una mayor morbilidad y mortalidad en comparación con la ausencia de siestas. Con el fin de aumentar el conocimiento en esta área, en el marco del estudio PREDIMED-PLUS (Prevención con Dieta MEDiterránea-Plus), se ha realizado un nuevo ensayo clínico con 2.190 participantes de avanzada edad con sobrepeso u obesidad y síndrome metabólico. Se ha llegado a la conclusiónde que hay relación entre la siesta de más de una hora y una mayor prevalencia de diabetis tipo 2.


Estudien si l’all negre redueix els nivells de colesterol “dolent”
El Grup d’Investigació en Nutrició Funcional, Oxidació i Malalties Cardiovasculars (NFOC-Salut) del Departament de Medicina i Cirurgia de la Universitat Rovira i Virgili a través del centre tecnològic Eurecat i de l’Hospital Universitari Sant Joan han llançat una crida amb l’objectiu de trobar 60 voluntaris per a participar en un estudi destinat a avaluar l’efecte de la ingesta diària d’un extracte d’all negre amb una concentració de compostos bioactius sobre els nivells del colesterol LDL, conegut com a colesterol “dolent”.

Estudian si el ajo negro reduce los niveles de colesterol “malo”
El Grupo de Investigación en Nutrición Funcional, Oxidación y Enfermedades Cardiovasculares (NFOC-Salut) del Departamento de Medicina y Cirurgía de la Universitat Rovira i Virgili a través del centro tecnológico Eurecat y del Hospital Universitario Sant Joan de Reus necesitan 60 voluntarios para participar en un estudio destinado a evaluar el efecto de la ingesta diaria de un extracto de ajo negro con una concentración de compuestos bioactivos sobre los niveles del colesterol LDL, conocido como colesterol “malo”.

El Gabinet de Comunicació i Màrqueting tanca fins al 25 d’agost
El Gabinet de Comunicació i Màrqueting tanca del 3 al 25 d’agost. Si teniu alguna emergència podeu contactar amb el cap del Gabinet, Ivan Rodon, al telèfon 678 60 81 40

Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario