miércoles, 12 de septiembre de 2018

Atenció prèvia als mitjans de comunicació per acte d’inauguració del curs 2018-19 – URV Activ@

Atenció prèvia als mitjans de comunicació per acte d’inauguració del curs 2018-19 – URV Activ@





URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona 12 de setembre de 2017

Informacions URV
Atenció prèvia als mitjans de comunicació per acte d’inauguració del curs 2018-19
La lliçó inaugural la pronunciarà la Dra. Anna Veiga, directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona. La seva conferència porta per títol: “Cèl·lules mare pluripotents: recerca i aplicacions clíniques”. A l’acte, a més, intervindrà la rectora de la URV, Maria José Figueras; el president del Consell Social d’aquesta Universitat, Joan Pedrerol; el director general d’Universitats de la Generalitat, Josep Pallarès, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.
Durant l'acte es lliuraran els premis als millors esportistes de la URV i el Premi Xavier López Vilar a la qualitat i millora contínua de la gestió administrativa i tècnica del personal d'administració i serveis de la URV, que atorga el Consell Social, així com també es reconeixerà al professorat distingit de la Universitat i es presentarà el vídeo resum del curs acadèmic 2017-18.
L’acte és dijous, 13 de setembre a les 12.00 h, a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa (Av. de la Universitat, 1, Reus). Prèviament, a les 11.15 h, a la sala de graus de la mateixa facultat, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació per part de la rectora i de la Dra. Anna Veiga, en el transcurs de la qual aquesta signarà el llibre d’honor de la URV.
Recordatori: Més informació sobre l’inici del curs, aquí i sobre l’acte en concret, aquí

Un llibre analitza els principis que van guiar Pompeu Fabra per fer la normativa del català
Els principis fonamentals en la tasca normativitzadora de Pompeu Fabra és el títol del llibre del filòleg Joan Martí i Castell que ha publicat Publicacions URV. Martí i Castell ofereix una anàlisi de l’obra de codificació de Fabra tenint en compte els principis en què es va basar a l’hora d’elaborar-la. Una de les qüestions que ha fet que els catalanoparlants en fessin ús ha estat el fet que s’han reconegut en la normativa, ja que, si bé l’ortografia la fa unitària, té en compte la variació dialectal.
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario