jueves, 20 de septiembre de 2018

Sis projectes de recerca són premiats pel Consell Social pel seu impacte sobre la societat – URV Activ@

Sis projectes de recerca són premiats pel Consell Social pel seu impacte sobre la societat – URV Activ@



 URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 20 de setembre de 2018

Informacions URV
Sis projectes de recerca són premiats pel Consell Social pel seu impacte sobre la societat
El Consell Social de la URV reconeix els projectes de recerca del personal investigador d’aquesta Universitat que tenen un major impacte sobre la societat a través del Premi a l’Impacte Social de la Recerca. Ahir dimecres 19 de setembre es van lliurar els guardons d’aquesta edició, sis en total, dotats amb 4.000 euros cadascun, que es destinaran a activitats relacionades amb el projecte. Enguany, les iniciatives premiades són de diversos àmbits del coneixement, si bé quatre tenen una especial incidència sobre la salut de les persones i dos més sobre la igualtat de gènere i la inclusió de persones amb discapacitats.

Investigadors d’arreu del món tracten a Tarragona dels darrers avenços en l’estudi dels fongs
Fins aquest divendres, 170 assistents provinents de la docència universitària, la industria i principalment del sector sanitari assistencial es troben en el XIV Congrés Nacional de Micologia, que es realitza al Palau de Congressos de Tarragona. El comitè organitzador el presideix l’investigador de la URV José Cano. El congrés tracta dels avenços efectuats en l’estudi dels fongs, com ara els fongs com a model genètic en la recerca dels processos biològics, les noves perspectives en la teràpia antifúngica i la micologia veterinària, entre d’altres.

La URV tanca la selecció d’investigadors predoctorals del programa Martí i Franquès COFUND cofinançat per la UE
En el marc del Martí i Franquès COFUND Fellowship Programme (MFP-COFUND), la URV ha finalitzat el procés de selecció per a les 50 places disponibles d’investigadors i investigadores predoctorals en diferents àmbits de recerca. La convocatòria ha tingut abast internacional i un interès molt alt, ja que s’han rebut prop de 1.400 sol·licituds de candidats d’arreu del món, de les quals 740 candidatures han passat al procés d’avaluació. Finalment, de les 50 places ofertes, se n’han cobert 48.


Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario