viernes, 25 de enero de 2019

CreatSens Health rep el premi a l’startup més prometedora de l’IQS Tech Fest 2019 – URV Activ@

CreatSens Health rep el premi a l’startup més prometedora de l’IQS Tech Fest 2019 – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 25 de gener de 2019

Informacions URV
CreatSens Health rep el premi a l’startup més prometedora de l’IQS Tech Fest 2019
L’empresa derivada de la URV CreatSens Health ha rebut el premi a l’startup més prometedora de l’IQS Tech Fest 2019, que es va fer el 24 de gener a Barcelona. L’empresa guardonada està enfocada a controlar el progrés de la malaltia renal crònica a través d’eines tecnològiques d’última generació que permetin mesurar paràmetres rellevants per als pacients, d’una forma molt més senzilla a l’actual.

Combat matemàtic d’estudiants de secundària al campus Terres de l’Ebre
Un total de 140 alumnes de 2n i 3r d’ESO del territori han participat en la primera fase de la VI Copa Cangur, un concurs de resolució de problemes de lògica matemàtica. Els centres guanyadors d’aquesta primera fase, que ha tingut lloc al campus Terres de l’Ebre de la URV aquest dijous 24 de gener, han estat el Col·legi de la Consolació de Tortosa, amb el primer equip classificat; el Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa, en segon lloc, i l’Institut Cristòfol Despuig, també de Tortosa, en tercera posició.

Convocatòries URV pels mitjans de comunicació
Dilluns 28 de gener
Roda de premsa per presentar la FIRST LEGO League Reus – Tarragona
L‘Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili organitza la 8a edició de la FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and Technology) LEGO League. En aquesta ocasió, tindrà lloc el matí el dissabte 2 de febrer a Palau de Congressos de Tarragona. Es tracta d’un esdeveniment que mourà 1.300 persones, on la ciència i la diversió seran les protagonistes.
Per explicar-vos els detalls us conviden a una roda de premsa dilluns, 28 de gener a les 10.30 hores, a la Sala Tàpies, a l’edifici de Rectorat, a Tarragona.

Dimarts 29 de gener
Girls’ Day, jornada per promocionar els estudis d’enginyeria entre les estudiants d’ESO
El Girls’ Day és una jornada per promocionar els estudis d’enginyeria entre les estudiants d’ESO a través de la participació en tallers impartits per dones investigadores i d’una xerrada amb estudiants i exestudiants enginyeres.
Se celebra dimarts 29 de gener. Els mitjans de comunicació que ho desitgeu esteu convidats a assistir-hi a partir de les 10 h, a la Sala de Graus de l'ETSE i l'ETSEQ, hora prevista d’inici dels tallers.

Actes destacats URV
Taller d’impressió 3D per a nens i nenes
En aquest taller els nens i nenes aprendran i que la impressió 3D és una nova tècnica que omplirà les fàbriques del futur... i també les cuines. I comprovaran com a les noves impressores 3D és possible no només imprimir plàstics, sinó també aliments. L’imparteix Gisela Colet, investigadora de l'Àrea de Suport a la Recerca de l'ICIQ (Institut Català d’Investigació Química). Dimarts, 29 de gener a les 17.00 h, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia (Avinguda Pompeu Fabra, 5A, Torredembarra)

Fòrum d'Inversió CAT SUD
El Fòrum d'Inversió CAT SUD és l'escenari dels millors projectes empresarials del Sud de Catalunya. S'adreça a persones emprenedores i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, que podran establir contacte mentre s'analitza les possibilitats d'inversió de les noves startup del territori; es presentaran 7 projectes empresarials innovadors de diferents sectors. Dijous, 31 de gener a les 09.00 h, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, sala Genius; accés per la porta A (C. Arquitecte Virgili, 2, Tarragona)

Agenda URV
Dissabte 26 de gener
Espectacle multidisciplinari Numen, somni de l'Ebre
Posa en valor la quantitat i la qualitat de la gent que treballa per la cultura al territori ebrenc. És un espectacle que mescla teatre, música, poesia, imatge i dansa. Numen és el nom d'una deïtat pagana, una primitiva forma d’art que habita en la natura i atia el foc de les emocions humanes. L'entrada és gratuïta, però cal reserva prèvia enviant un correu electrònic a numenEbre@gmail.com

Dimecres 30 de gener
Tesi doctoral sobre competència cultural en infermeria
Laia Raigal ha elaborat la tesi doctoral titulada "Anàlisi de la competència cultural en infermeria: validació de l’instrument Cultural Competence Assessment" (menció internacional). Dimecres, 30 de gener a les 11.00 h, a la Sala de Graus del campus Catalunya (Av. Catalunya,35,Tarragona).

Divendres 1 de febrer
Tesi doctoral sobre Química
Eric Pedrol ha elaborat la tesi doctoral titulada "Optofluidic device for cytometric measurements and study of inertial focusing conditions in asymmetric serpentines". La defensa públicament Divendres, 1 de febrer - 11.00 h. a la Sala de Graus de la Facultat de Química (Av. Països Catalans, 26, Tarragona).




Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario