miércoles, 20 de febrero de 2019

Joves en risc social i en centres de justícia juvenil tenen patrons de personalitat similars – URV Activ@ - Jóvenes en riesgo social y en centros de justicia juvenil tienen patrones de personalidad similares

Joves en risc social i en centres de justícia juvenil tenen patrons de personalitat similars – URV Activ@



  URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 20 de febrer de 2019

Informacions URV
Joves en risc social i en centres de justícia juvenil tenen patrons de personalitat similars
Els problemes associats amb la violència durant l’adolescència han augmentat en les últimes dècades. Molts estudis s’han centrat a trobar-ne les causes, algunes de les quals depenen de l’entorn i d’altres són causes individuals. Tot i amb això, una combinació d’ambdues variables sembla la millor opció per a la predicció. Aquests són els resultats de l’estudi que han dut a terme investigadors del grup de recerca Innovacions tecnològiques en la Mesura de Trets Latents de la URV, en què han avaluat la rellevància de les característiques individuals, factors de risc contextuals i factors protectors a l’hora d’explicar conductes antisocials i delinqüents en l’adolescència.

Jóvenes en riesgo social y en centros de justicia juvenil tienen patrones de personalidad similares
Los problemas asociados con la violencia durante la adolescencia han aumentado en las últimas décadas. Muchos estudios se han centrado en encontrar las causas, algunas de las cuales dependen del entorno y otras son causas individuales. Aún así, una combinación de ambas variables parece la mejor opción para la predicción. Estos son los resultados del estudio que han llevado a cabo investigadores del grupo de Innovaciones Tecnológicas en la Medida de Rasgos Latentes de la URV, en el cual han evaluado la relevancia de las características individuales, factores de riesgo contextuales y factores protectores para explicar conductas antisociales y delincuentes en la adolescencia.


Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario