jueves, 7 de junio de 2018

La URV ofereix cinc nous graus per cobrir la necessitat de nous perfils professionals – URV Activ@

La URV ofereix cinc nous graus per cobrir la necessitat de nous perfils professionals – URV Activ@



 URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 7 de juny de 2018

Informacions URV
La URV ofereix cinc nous graus per cobrir la necessitat de nous perfils professionals
Des del passat 5 de juny i fins al proper 12 de juliol és oberta la preinscripció universitària a través de la qual els futurs estudiants escolleixen quins estudis de grau i en quin centre volen accedir el curs 2018-19. Amb l’objectiu de respondre a les necessitats del mercat laboral, amb ocupacions emergents, noves formes de treball i que demana perfils molt determinats, la URV té una oferta de 41 graus i 7 dobles titulacions. Cinc dels estudis de grau s’ofereixen per primera vegada: el grau d’Història de l’Art i Arqueologia, el grau de Gestió en Turisme i Hoteleria, el grau de Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat, el grau de Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils i el grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris.

Actes destacats URV
XV Concurs de Vehicles Autopropulsats: Ascensió en telefèric
El XV Concurs de Vehicles Autopropulsats, en el qual participen els estudiants de 1r curs del grau en Enginyeria Mecànica (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química, ETSEQ), proposa enguany un exercici d'ascensió en telefèric; està organitzat en l’assignatura Projecte Integrador 2018. El supòsit és: Es vol connectar la vila de ‘Rovirópolis de Baix’ amb la ciutat veïna de ‘Rovirópolis de Dalt’, separades per un desnivell important. Es proposa construir un telefèric (amb tots els seus elements: torres, cables i cabina) que les connecti, amb l’únic recurs de l’energia potencial gravitatòria atorgada per una massa adherida a la pròpia cabina del telefèric, a més, d’assegurar el trasllat de forma segura dels passatgers. Els alumnes hauran d’exposar els càlculs que han efectuat per tirar endavant el disseny i, en conseqüència, el funcionament eficaç del telefèric.  El guanyador del concurs serà el projecte que tingui el telefèric més eficient, és a dir, el que compleixi tots els requisits anteriors, a més, d’emprar la menor energia potencial possible. Dilluns, 11 de juny a les 15.30 h, davant els laboratoris d'Enginyeria Mecànica, campus Sescelades (Av. Països Catalans 26, Tarragona).

Recordatori: Graduacions
Anglès 2014-18
Els estudiants que enguany finalitzen els estudis d'Anglès (promoció 2014-18) celebren l'acte de graduació. Estaran acompanyats per professorat, família i amistats. L'acte està obert a tothom. Divendres, 8 de juny a les 17.30 h, a l’Aula Magna del campus Catalunya (Av. Catalunya,35, Tarragona).
Infermeria 2014-18
Els estudiants que enguany finalitzen Infermeria (promoció 2014-18) de la Seu Universitària del Baix Penedès celebren l'acte de graduació. Estaran acompanyats per professorat, família i amistats. L'acte està obert a tothom. Divendres, 8 de juny a les 18.00 h, a l’Auditori Pau Casals (Av. Palfuriana, 104, El Vendrell).
Enologia 2014-18
Els estudiants que enguany finalitzen Enologia (promoció 2014-18) celebren l'acte de graduació. El padrí és el catedràtic i professor del Departament d'Enginyeria Química de la URV Francisco López Bonillo. Els graduats estaran acompanyats per professorat, família i amistats. L'acte està obert a tothom. Dissabte, 9 de juny a les 18.00 h, a la seu de Begudes Muller (Camí de la Pedra Estela, 34, Reus).
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario