martes, 28 de mayo de 2019

La dieta mediterránea se asocia a una reducción de la mortalidad – URV Activ@

La dieta mediterránea se asocia a una reducción de la mortalidad – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 28 de maig de 2019

Informacions URV
La dieta mediterrània s’associa a una reducció de la mortalitat
En el marc de la celebració del Dia Mundial de la Nutrició, avui 28 de maig, personal investigador de la Unitat de Nutrició Humana de la URV (Universitat Rovira i Virgili) i del CIBEROBN (Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa) han donat a conèixer els resultats d’una revisió que han dut a terme de 29 estudis científics en els quals s’observa una relació entre dieta mediterrània i reducció de la mortalitat.

La dieta mediterránea se asocia a una reducción de la mortalidad
En el marco de la celebración del Día Mundial de la Nutrición, hoy 28 de mayo, personal investigador de la Unidad de Nutrición Humana de la Universitat Rovira i Virgili (URV) y del CIBEROBN (Centro de Investigación Biomédica en Red) han dado a conocer los resultados de una revisión efectuada sobre 29 estudios científicos en los cuales se observa una relación entre dieta mediterrània y reducción de la mortalidad.

La URV ofereix cinc cursos de formació per a professorat de secundària
Ja estan obertes les inscripcions per a participar dels cursos que es faran la primera setmana de juliol i la tercera d’octubre i que estan destinats a professors i professores de secundària. Durant tota la setmana podran assistir a les classes i laboratoris de la URV on rebran docència de la mà de personal investigador de la Universitat, en el marc del programa Aprofundiments. Aquesta iniciativa té per objectiu generar, difondre, i compartir coneixement.

Actes destacats URV
Els Premis Syllabus reconeixen els millors curts dels estudiants de Comunicació Audiovisual el dijous 30 de maig
El lliurament dels Premis Syllabus, que s’atorguen als millors curtmetratges dels estudiants de tercer del grau de Comunicació Audiovisual, es durà a terme el proper dijous 30 de maig a les 18:00 h a l’Aula Magna del campus Catalunya. En un acte obert al públic, es projectaran 6 films i el jurat decidirà quins tenen el millor guió, direcció, fotografia i interpretació. Els títols que concursen són: Kodak 1973Por míAnheloIgnaroDeux i Mía.

Recordatori: Jornada sobre l'ús dels dispositius mòbils a l'aula
La Jornada d'Intercanvi d'Experiències i Bones Pràctiques dels projectes Pont 2018-19 se centra en "L'ús dels dispositius mòbils a l'aula: elaboració de materials educatius mitjançant una experiència col·laborativa d'Aprenentatge Servei". A través de quatre tallers simultanis es treballaran els àmbits lingüístic, matemàtic, coneixement del medi social i educació física. Dimecres, 29 de maig a les 17.00 h, a la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia (campus Sescelades) (Ctra. de Valls, s/n).

Agenda URV
Divendres 31 de maig
45a trobada club lectura de la Ribera d'Ebre
Es comentarà la novel·la “El Far”, de Maria Carme Roca. Sessió a càrrec d’Andrea Arasa Accensi, professora del Departament de Filologies Romàniques de la URV, amb la presència de l'autora del llibre. Activitat inclosa a la programació de la fira d’espectacles literaris Litterarum. Divendres, 31 de maig a les 19.30 h, al Centre Cívic de Mora d'Ebre.

Dissabte 1 de juny
Jornades de Teatre, Educació i Societat
A través d'aquestes jornades es pretén generar un espai de recerca, trobada i formació en els àmbits de les arts escèniques, i crear un nucli permanent de reflexió teòrica i pràctica. Això ha de permetre intercanvis entre diferents col·lectius, escoles i persones vinculades a la creació, la pedagogia, l’acció social i la psicologia. Dissabtes 1 i 8 de juny, a les 9 h, a la Sala de Graus del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35, Tarragona).

Observació astronòmica
Si mires al cel estrellat i et meravelles, però tots els estels et semblen iguals. Si vol iniciar- te en el món de l’observació astronòmica i vols reconèixer les constel·lacions i altres objectes interessants, aquesta sortida et pot ajudar. A càrrec de Roger Cabré, professor del Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica de la URV, i Urbano Lorenzo, professor del Departament de Psicologia de la URV. Dissabte, 1 de juny, a les 21.30 h. Sortida des de Tarragona cap a L’Albiol.




Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario