jueves, 16 de mayo de 2019

L’extracte de pinyol de raïm protegeix de les alteracions intestinals lleus

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 16 de maig de 2019

Informacions URV
L’extracte de pinyol de raïm protegeix de les alteracions intestinals lleus
L’administració de proantocianidines (polifenols vegetals que es troben en nombrosos aliments de la dieta) pot ser, a la llarga, una alternativa nutricional i terapèutica per prevenir danys intestinals associats a la dieta desequilibrada o a infecció intestinal. És el cas de la inflamació i la permeabilitat intestinal a tot el tracte gastrointestinal i també l’estrès oxidatiu al colon. El grup de recerca Mobiofood de la URV ha desenvolupat un model amb rates estudiant el paper preventiu de dues dosis de proantocianidines procedents d’extracte de pinyol de raïm.

El extracto de pepita de uva protege de las alteraciones intestinales leves
La administración de proantocianidinas (polifenoles vegetales que se encuentran en numerosos alimentos de la dieta) puede ser, a la larga, una alternativa nutricional y terapéutica para prevenir daños intestinales asociados a la dieta desequilibrada o a infección intestinal. Es el caso de la inflamación y la permeabilidad intestinal en todo el tracto gastrointestinal y también el estrés oxidativo al colon. El grupo de investigación Mobiofood de la URV ha desarrollado un modelo con ratas estudiando el papel preventivo de dos dosis de proantocianidinas procedentes de extracto de hueso de uva.

Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario