martes, 5 de mayo de 2020

La plataforma SoCaTel es prepara per acollir serveis relacionats amb la COVID-19

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 5 de maig de 2020
SoCaTel és una plataforma tecnològica que facilita la cocreació de serveis destinats a persones grans, el col·lectiu més vulnerable de la pandèmia. És per això que durant el mes de juny, la plataforma, en fase final de desenvolupament, es començarà a utilitzar per cocrear serveis que puguin ser útils a persones grans durant el temps de confinament i de limitacions en la mobilitat social.
Agenda URV
Ana Tarragona, emprenedora, formadora sobre emprenedoria, creativitat, innovació i sostenibilitat, i creadora de El Nan Toys, participa al cicle #URVEmprènTALKS amb la xerrada "La innovació com a eina de reinvenció". Dimarts, 5 de maig a les 17.00 h, per 'Instagram live, al compte d'URV Emprèn: @urvempren.
"e-Ducación: la oportunidad que nos abre el confinamiento" és el títol de les sessions webinaris que organitzen la Universidad Autónoma de Chile i la Universidad Politécnica y Artística del Paraguay. El professor de la URV, José Luís Lázaro hi participa amb la conferència "De la presencialidad a la virtualidad: algunas cuestiones prácticas para la docencia". Dimarts, 5 de maig a les 16.00 h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario