miércoles, 20 de mayo de 2020

Un estudio identifica el mecanismo por el cual comer pescado reduce el riesgo de sufrir enfermedades cardiovasculares

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona  20 de maig de 2020
Un estudi identifica el mecanisme que fa que menjar peix redueixi el risc de tenir malalties cardiovasculars
Una dieta rica en peix o elevada en omega-3 modula la concentració de lípids que les lipoproteïnes transporten cap a les cèl·lules i redueix les probabilitats que es formi arteriosclerosi, segons l'estudi de la Universitat Rovira i Virgili i l’Escola de Medicina de Harvard, el més exhaustiu que s'ha fet fins ara amb més de 26.000 dones.
Us adjuntem el text i una foto amb Núria Amigó i Xavier Correig
Un estudio identifica el mecanismo por el cual comer pescado reduce el riesgo de sufrir enfermedades cardiovasculares
Una dieta rica en pescado o elevada en omega-3 modula la concentración de lípidos que las lipoproteínas trasportan hacia las células y reduce las probabilidades de que se forme arteriosclerosis, según el estudio de la Universitat Rovira i Virgili y La Escuela de Medicina de Harvard, el más exhaustivo realizado hasta el momento con más de 26.000 mujeres.
Os adjuntamos el texto y una foto con los investigadores Núria Amigó y Xavier Correig

No hay comentarios:

Publicar un comentario