lunes, 4 de mayo de 2020

Una alimentación y un estilo de vida saludable disminuyen el riesgo de cáncer colorrectal en personas mayores – URV Activ@

Una alimentación y un estilo de vida saludable disminuyen el riesgo de cáncer colorrectal en personas mayores – URV Activ@



 URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 4 de maig de 2020
Investigadors de la Unitat de Nutrició Humana de la URV-IISPV, en col·laboració amb altres grups de recerca de l’estudi PREDIMED (PREvenció amb DIeta MEDiterrània), han analitzat l’associació entre dos índexs relacionats amb l’estil de vida i el risc de desenvolupar càncer colorectal en individus amb alt risc cardiovascular. Han arribat a la conclusió que una alimentació i un estil de vida saludable fan disminuir el risc de càncer colorectal en persones grans.
Científicos de la Unidad de Nutrición Humana de la URV-IISPV, en colaboración con otros grupos de investigación del estudio PREDIMED (Prevención con Dieta Mediterránea), han analizado la asociación entre dos índices de estilo de vida y el riesgo de desarrollar cáncer colorrectal en individuos con alto riesgo cardiovascular. De este trabajo han concluido que una alimentación y un estilo de vida saludable disminuyen el riesgo de cáncer colorrectal en personas mayores.
Més notes de premsa
La Càtedra UNESCO d’Habitatge i el grup de recerca SEES:lab de la URV s’han emportat un dels 13 ajuts de la primera convocatòria de Recerca Social de la Fundació “la Caixa”. L’objectiu és analitzar sistemàticament, a través de la ciència de dades (data science), desenes de milers de sentències judicials relacionades amb l’habitatge amb l’objectiu de posar de manifest les decisions que han influenciat i liderat els principals canvis legislatius i de jurisprudència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario