miércoles, 27 de mayo de 2020

Una técnica permite preservar las propiedades anticancerígenas de polifenoles y flavonoides en tratamientos oncológicos – URV Activ@

Una técnica permite preservar las propiedades anticancerígenas de polifenoles y flavonoides en tratamientos oncológicos – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 27 de maig de 2020
La recerca, encapçalada per la Universitat Rovira i Virgili, obre la porta a descobrir fàrmacs més naturals i amb menys toxicitat per als pacients amb càncer. Els resultats d’aquest treball s’han publicat a la revista Scientific Reports.
La investigación, liderada por la URV, abre la puerta al descubriento de fármacos más naturales y de menor toxicidad para los pacientes con cáncer. Los resultados de este trabajo se han publicado en la revista Scientific Reports.
Agenda
Jaume Descarrega, psicòleg, professor de la URV i vocal del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, juntament amb el psicòleg i investigador del Departament de Psicologia Jorge Manuel Dueñas, respondran les preguntes sobre la petjada psicològica que ha deixat i deixarà el pas de la COVID-19 en una sessió virtual. Dijous, 28 de maig a les 18.00 h, en sessió virtual.

No hay comentarios:

Publicar un comentario