miércoles, 13 de junio de 2018

Un extracto del hueso de uva protege de las alteraciones intestinales – URV Activ@

Un extracto del hueso de uva protege de las alteraciones intestinales – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 13 de juny de 2018

Informacions URV
Un extracte del pinyol de raïm protegeix de les alteracions intestinals
Un equip d’investigadores del grup de recerca Mobiofood, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili, ha estudiat quin efecte tenen uns flavonoides anomenats proantocianidines, que s’extreuen del pinyol de raïm, i ha arribat a la conclusió que administrats en diferents dosis poden protegir de les alteracions de la funció intestinal associades a l’obesitat, ja que els resultats demostren que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori a l’hora de millorar i corregir les alteracions intestinals. D’aquesta manera, aquesta recerca obra noves estratègies nutricionals per tractar de forma preventiva un dels primers problemes que apareixen en el curs de l’obesitat, i aporta noves informacions sobre els efectes beneficiosos en qüestions intestinals. 

Un extracto del hueso de uva protege de las alteraciones intestinales
Un equipo de científicas del grupo de investigación Mobiofood, del Departamento de Bioquímica y Biotecnología de la Universitat Rovira i Virgili, ha estudiado qué efecto tienen unos flavonoides llamados proantocianidinas, que se extraen del hueso de la uva, y ha llegado a la conclusión de que administrados en diferentes dosis pueden proteger de las alteraciones de la función intestinal asociadas a la obesidad, ya que los resultados han demostrado que el extracto de hueso de uva tiene un efecto antioxidante y antiinflamatorio en cuanto que mejora y corrije las alteraciones intestinales. De este modo, esta investigación abre nuevas estrategias nutricionales para tratar de forma preventiva uno de los primeros problemas que aparecen en el curso de la obesidad, y aporta nuevas informaciones sobre los efectos beneficiosos en cuestiones intestinales.


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