miércoles, 22 de mayo de 2019

Experts internacionals parlen a la URV dels avenços en dispositius nanoelectrònics i nanosistemes – URV Activ@

Experts internacionals parlen a la URV dels avenços en dispositius nanoelectrònics i nanosistemes – URV Activ@

  URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 22 de maig de 2019

Informacions URV
Experts internacionals parlen a la URV dels avenços en dispositius nanoelectrònics i nanosistemes
Saber cap on evolucionen els dispositius nanoeletrònics i el futur de les aplicacions electròniques en temes relacionats amb la sanitat, el medi ambient o amb la llar, per exemple, és l’objectiu de les xerrades que es faran aquest proper divendres, 25 de maig, a la sala de graus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, al campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili. Comptarà amb la participació de sis investigadors de prestigi internacional provinents de Japó, França, Índia, i els Estats Units. Les conferencies estan obertes a tothom.

El Consell Social premia el professor Antoni Carreras i un projecte d’intervenció comunitària de Nutrició Humana i Dietètica
El professor del Departament de Dret Públic, Antoni Carreras, i un equip de professores de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut han guanyat el Premi del Consell Social a la Qualitat Docent en les modalitats individual i col·lectiva, respectivament. En el  primer l’ha merescut pel projecte “Com convertir els mòbils en un recurs educatiu”, una aplicació que permetrà fer proves avaluatives, treballs fora de classe o votacions, entre altres opcions. El guardó col·lectiu és per al projecte “Aprenentatge i servei en el camp de la nutrició: des de l’aula universitària a l’escola”, sobre activitats de promoció d’hàbits alimentaris saludables per part d’estudiants de la URV. Aquests premis pretenen reconèixer i impulsar projectes que contribueixen a la millora de l’ensenyament.

L’Aula de Teatre porta tres obres a escena els propers 27, 28 i 30 de maig per commemorar els 25 anys
L’Aula de Teatre de la URV celebra aquest curs 2018-19 25 anys de treball, formació i recerca amb diverses activitats en l’àmbit de les arts escèniques a Tarragona. Els plats forts arriben la setmana vinent, amb l’estrena de dues obres (Com posar un elefant dins una capsa de sabates i In mòbil.es) i la recuperació de L’estació de Calinòpia i altres peces, de Joan Brossa.

Actes destacats URV per dijous 23 de maig
“The sexy little numbers”, conferència de Jordi Urbea, CEO d'Ogilvy Barcelona
El responsable de l’empresa publicitària Ogilvy, Jordi Urbea, parlarà de la importància de les dades per fer les campanyes de publicitat més eficients en una conferència organitzada per l’MBA de la URV. L’èxit del nou màrqueting digital es basa en la suma del coneixement absolut del consumidor, l’aplicació de les darreres tecnologies i la creativitat personalitzada.
Dijous, 23 de maig a les 19h al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la URV (Av. Països Catalans, 18. Edifici S2 del campus Sescelades).
Si teniu interès en entrevistar Jordi Urbea, podeu contactar amb Noemí Aymamí (MBA URV) al telèfon 617 939 819.

Agenda URV per dijous 23 de maig
El Pacte de Socis: 10 recomanacions bàsiques
L’advocat Alexis Piquer explica tot el que cal tenir en compte per fer un Pacte de Socis, un contracte privat que se signa en iniciar un projecte empresarial per evitar conflictes i anticipar possibles problemes. A les 10 h a la sala 2.1 de la Facultat d’Economia i Empresa (Av. de la Universitat, 1, Reus).

Buit, nova proposta artística de Ramon Cornadó
L’obra personal de Cornadó, tant en l’edició de fotollibres com en el terreny expositiu, es mou actualment en dos àmbits ben diferenciats: l’observació i interpretació de la realitat que ens envolta i, per l’altre costat, en l’expressió de la poesia visual, com és el cas de Built. Inauguració: dijous, 23 de maig a les 19.30 h, al CRAI del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35, Tarragona).




Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario