URV Universitat Rovira i Virgili - Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud Gabinet de Comunicació i Relacions Externes |
Tarragona, 22 de maig de 2019 |
Informacions URV Relacionen el consum de làctics amb menys risc d’alteracions metabòliques associades a l’obesitat abdominal Cada cop són més les evidències científiques que demostren que consumir productes làctics s’associa a beneficis cardio-saludables. Investigadors de la Unitat de Nutrició Humana de la Universitat Rovira i Virgili han dut a terme una revisió sistemàtica i meta-anàlisi per extreure una conclusió de tots els estudis observacionals publicats fins al moment. Després d’una cerca de gairebé 3.000 articles es va poder concloure que aquelles persones que consumien més productes làctics, llet i iogurt, comparats amb els que en consumien menys o no en consumien s’associa amb una menor incidència de síndrome metabòlic, especialment si aquests eren baixos en greix. Relacionan el consumo de lácteos con un menor riesgo de alternaciones metabólicas asociadas a la obesidad abdominal Cada vez son más las evidencias científicas que demuestran que consumir productos lácteos se asocia a beneficios cardiosaludables. Investigadores de la Unidad de Nutrición Humana de la Universidad Rovira i Virgili han llevado a cabo una revisión sistemática y meta-análisis para extraer una conclusión de todos los estudios observacionales publicados hasta el momento. Tras una búsqueda de casi 3000 artículos se pudo concluir que aquellas personas que consumían más productos lácteos, leche y yogur, comparados con los que consumían menos o no consumían, tenían un menor riesgo de desarrollar síndrome metabólico, especialmente si estos eran bajos en grasa. |
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
No hay comentarios:
Publicar un comentario