jueves, 28 de marzo de 2019

Estudiants de grau, màster i doctorat d’Infermeria podran fer estades a la Zhejiang Chinese Medical University – URV Activ@

Estudiants de grau, màster i doctorat d’Infermeria podran fer estades a la Zhejiang Chinese Medical University – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 28 de març de 2019

Informacions URV
Estudiants de grau, màster i doctorat d’Infermeria podran fer estades a la Zhejiang Chinese Medical University
La URV i la Zhejiang Chinese Medical University (ZCMU), Xina, han signat un conveni que permetrà la mobilitat d’estudiants de grau, màster i doctorat i de professorat de la Facultat d’Infermeria de la URV i de la universitat xinesa. La col·laboració entre totes dues institucions s’ha formalitzat durant la visita que les responsables de la facultat i el departament d’Infermeria, Roser Ricomà i Maria Jiménez, respectivament, han fet a la ZCMU a mitjan mes de març.

Entrevista a Margarida Aritzeta, nomenada aquest mes degana de la Institució de les Lletres Catalanes
L’escriptora Margarida Aritzeta, Creu de Sant Jordi 2018, ha estat nomenada al març degana de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) pel Consell Assessor de la Institució i a proposta de la Consellera de Cultura, Laura Borràs. Al setembre passat es va jubilar com a professora del Departament de Filologia Catalana de la URV, però la seva activitat és imparable. En aquesta entrevista fa un repàs a la seva vida com a docent i com a escriptora.

Acte destacat URV
Recordatoris
Xerrada i espectacle "Els secrets de la taula periòdica"
"Els secrets de la taula periòdica" és una xerrada-espectacle familiar, protagonitzat per la doctora White i la doctora Black, que discrepen sobre si aquest és el millor sistema d'ordenació. En aquesta discussió desvetllen alguns dels secrets que s'amaguen darrera dels àtoms i els seus compostos. Aquesta activitat s'organitza amb motiu de l'Any Internacional de la Taula Periòdica. Dissabte, 30 de març, a les 11.00 h, a la Casa Canals (Carrer d'En Granada, 11, Tarragona).

Inauguració de l’exposició "La restauració dels masos a l'Aldea. Estudi de patologies i propostes d'intervenció"
La mostra ensenya el treball que han realitzat els estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la URV. Han analitzat les patologies que presenten 10 masos de l'Aldea i l'ermita, així com també n'han fet l’aixecament planimètric i, finalment, han elaborat una proposta d’intervenció per recuperar l’edifici tècnicament i que esdevingui útil. S’inaugura divendres, 29 de març a les 19.30 h, a la Biblioteca de l'Aldea (Avinguda Francesc Robert Graupera, 21).

Agenda URV
Recordatoris
Curs de pediatria pràctica
La sisena edició del curs de pediatria pràctica consta de tallers i ponències sobre diferents patologies dels nens i adolescents. Dies 29 i 30 de març, al Palau de Fires i Congressos (Av. de Bellissens, 40, Reus).

Debat sobre les eleccions europees
Debat de final de legislatura del Parlament Europeu amb una representació dels eurodiputats catalans.Divendres, 29 de març a les 12.00 h, a l’Aula Magna del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35, Tarragona).




Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario