martes, 26 de marzo de 2019

La URV estrenarà el pròxim curs el Màster en Innovació en Atenció Primària en una iniciativa pionera a l’Estat espanyol – URV Activ@

La URV estrenarà el pròxim curs el Màster en Innovació en Atenció Primària en una iniciativa pionera a l’Estat espanyol – URV Activ@

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 26 de març de 2019

Informacions URV
La URV estrenarà el pròxim curs el Màster en Innovació en Atenció Primària en una iniciativa pionera a l’Estat espanyol
María José Figueras Salvat, rectora de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i presidenta de la Fundació URV (FURV), i Antoni Sisó Almirall, president de la Fundació d’Atenció Primària de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (FAP/CAMFiC), han signat un conveni gràcies al qual el curs 2019-20 s’impartirà per primer cop el Màster en Innovació en Atenció Primària, en modalitat semipresencial i al qual ja s’han matriculat una vintena d’estudiants, en el que és una oferta pionera a l’Estat espanyol.

La URV, present a la fira d’educació superior més important d’Àsia
El Govern de la Generalitat i les universitats catalanes, entre les quals hi ha la URV, presenten les principals característiques del sistema de coneixement de Catalunya a la 14a edició de l’Asia Pacific Association for International Education (APAIE), que té lloc a Kuala Lumpur fins aquest divendres 29 de març. En aquesta fira d’educació superior, la més important d’Àsia, la delegació catalana participa i organitza diferents activitats, a més de posar a disposició dels visitants de l’estand de les universitats catalanes diferents publicacions i documentació sobre com estudiar a Catalunya o l’oferta de titulacions, entre d’altres.

El catedràtic Joan Vendrell, nou president de l’Associació Catalana de Diabetis
Coincidint amb el XVè Congrés de l’Associació Catalana de Diabetis s’ha nomenat a Joan Vendrell com a nou president d’aquesta entitat. Vendrell és catedràtic del Departament de Medicina i Cirurgia de la Facultat Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili, és  metge endocrinòleg de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, és el director de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i codirigeix el Grup de Recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades d’aquest centre de recerca.

Vinton Cerf, doctor honoris causa per la URV i pare d’Internet, rep el Premi Internacional Catalunya
Vinton Cerf, doctor honoris causa per la URV, és vicepresident de Google i va presidir l’organisme que va autoritzar el domini puntcat, present a més de 90 estats. Ahir al vespre va rebre el Premi Internacional Catalunya per la seva contribució als valors culturals, científics i humans, ja que és el codissenyador, junt amb Robert Khan, del protocol TCP/IP, el programari base per a totes les comunicacions a través d’Internet. La candidatura de Cerf va ser impulsada, entre d’altres, per Manel Sanromà, professor del Departament d’Enginyeria Informàtica de la URV.

Actes destacats URV
Recordatori
XXIV Festival Juvenil de Teatre Grecollatí
El Festival presenta a Tarragona quatre obres clàssiques a càrrec de grups de teatre juvenils. Hi participen com a espectadors més de 3.100 alumnes de secundària de tota Catalunya i estudiants de graus de la URV.Dimecres 27 de març, 10,30 h: "Èdip rei", de Sòfocles, pel grup Teatro Balbo (El Puerto de Santa María, Cadis). A les 12,30 h: "El persa" de Plaute, pel mateix grup. Dijous 28 de març, 10,30 h: "Èdip rei", pel mateix grup. A les 12,30 h: "Adelphoi" de Terenci, pel grup Clípeo Teatro, del Instituto de Santa Eulalia (Mèrida). A les 16 h. es repeteix la representació de "Adelphoi". Els dies 2 i 3 d'abril el festival continua a l'Hospitalet de Llobregat. El professor de la URV Jesús Carruesco presideix la Societat que organitza el Festival.






Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario