martes, 19 de marzo de 2019

Un nou programa finança contractes de professionals per combinar l’assistència en hospitals amb el doctorat – URV Activ@

Un nou programa finança contractes de professionals per combinar l’assistència en hospitals amb el doctorat – URV Activ@

 URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 19 de març de 2019

Informacions URV
Un nou programa finança contractes de professionals per combinar l’assistència en hospitals amb el doctorat
Talent-Salut és un nou programa que impulsa la URV amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i quatre centres hospitalaris de la demarcació per atraure i retenir talent de professionals de la salut en aquests hospitals i oferir-los formació avançada. El perfil que es cerca és el de persones que hagin fet la residència de metge, farmacèutic o biòleg recentment, i personal d’infermeria, per optar a un contracte que els permetrà dedicar mitja jornada a l’assistència sanitària i l’altra mitja a la recerca a través d’un programa de doctorat de la Universitat.

La doctoranda Lina Maddah, premiada a l’Slovak Winter Seminar on Regional Science
La doctoranda, que forma part del programa Martí i Franquès COFUND, ha rebut el premi a la millor comunicació presentada en el marc d'aquesta trobada internacional, que s'ha fet del 13 al 16 de març a la localitat eslovaca de Low Tatras.

Recordatoris
Convocatòria per dimecres 20 de març
Roda de premsa per presentar el programa d’actes per celebrar els 25 anys de l’Aula de Teatre de la URV
L’Aula de Teatre de la URV compleix 25 anys. En aquest temps ha aconseguit un intens bagatge en l’àmbit de les arts escèniques, tant pel que fa a la creació artística com al treball de recerca en l’àmbit de la dramatúrgia i en la posada a punt de textos i proposta d’espectacles.
Per celebrar aquest recorregut s’ha organitzat un ampli programa d’actes amb activitats molt diverses. Amb l’objectiu de donar-vos tots els detalls us convidem a una roda de premsa dimecres 20 de març a les 11.30 h, a la Sala de Graus del campus Catalunya, a Tarragona.
Hi prendran part: el director de l’Aula de Teatre de la URV, Joan Pascual; la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social de la URV, Cori Camps, i la Consellera de Festes, Cultura i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria.

Actes destacats URV
Jornada sobre els menors estrangers no acompanyats
La Jornada Dia Mundial del Treball Social tracta enguany: “Els menors estrangers no acompanyats: la resposta del sistema de protecció a la infància i l’adolescència”. L’objectiu del Dia és contribuir a visualitzar la tasca dels professionals del Treball Social, en tant que coneixedors de la realitat social, defensors de la justícia i l’equitat social i garants dels drets socials. Dimecres, 20 de març a les 08.30 h, a l’Aula Magna del campus Catalunya (Av. Catalunya 35, Tarragona).




Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario