jueves, 21 de noviembre de 2019

Descobreixen l’origen d’una infecció microbiana amb efectes letals

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 21 de novembre de 2019

Investigadores de la URV participen en aquesta recerca que obre la porta a trobar tractaments efectius per contrarestar a temps la virulència de la fasciïtis necrosant, provocada per una bactèria present a l’aigua.
Investigadoras de la URV participan en esta investigación que abre la puerta a encontrar tratamientos efectivos para contrarrestar a tiempo la virulencia de la fascitis necrosante, provocada por una bacteria presente en el agua.
Convocatòries de rodes de premsa
Us convidem a una roda de premsa per presentar-vos les actes del quart Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic, que es va dedicar al cristianisme en l’antiguitat tardana. Intervindran: Joaquin Ruiz de Arbulo, catedràtic d’Arqueologia URV i coordinador del congrés; Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic Tarraconense, i Jordi López, arqueòleg i editor de les actes.
Serà dilluns 25 de novembre, a les 11 h, a la Sala de Graus del campus Catalunya, a l’avinguda de Catalunya, 35, a Tarragona.
Avui dijous, 21 de novembre, es reuneix el Claustre de la URV, a les 9.30 hores, al Paranimf, a Rectorat.
Al finalitzar la sessió, se celebrarà una roda de premsa, a les 12 h, a la sala Tàpies, a Rectorat. Hi participaran; la rectora, María José Figueras; Inma Pastor, directora de l’Observatori de la Igualtat de la URV, i Josep Canício, Síndic de Greuges de la mateixa Universitat; aquests dos últims presentaran els respectius informes.

Gabinet de Comunicació i Màrqueting
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
www.urv.cat    

No hay comentarios:

Publicar un comentario