miércoles, 20 de noviembre de 2019

L’investigador Jordi Salas-Salvadó, entre els més citats del món

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud    
    
Gabinet de Comunicació i Màrqueting
    Tarragona 20 de novembre de 2019

El catedràtic i director de la Unitat de Nutrició Humana de la URV figura a la llista dels científics més influents a nivell mundial per l'impacte de la seva recerca, segons el llistat "Highly Cited Researchers 2019".
Onze joves han rebut els premis pel treball de recerca que van fer quan cursaven batxillerat, el curs passat. En aquesta tretzena edició dels premis s'han presentat 75 propostes que optaven a cinc categories.

Més notes de premsa
 

Convocatòria de roda de premsa
Demà dijous, 21 de novembre, es reuneix el Claustre de la URV, a les 9.30 hores, al Paranimf, a Rectorat.
Al finalitzar la sessió, se celebrarà una roda de premsa, a les 12 h, a la sala Tàpies, a Rectorat. Hi participaran; la rectora, María José Figueras; Inma Pastor, directora de l’Observatori de la Igualtat de la URV, i Josep Canício, Síndic de Greuges de la mateixa Universitat; aquests dos últims presentaran els respectius informes.
Agenda
A càrrec de Marta Montagut, professora del Departament d'Estudis de Comunicació, i Rafael Böcker, professor de Sociologia del Departament de Gestió d’Empreses. Dijous, 21 de novembre a les 18.00 h, a la Sala de Graus del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35, Tarragona).
Se celebra en el marc de la Setmana de l’Antropologia 2019. Dijous, 21 de novembre a les 18.00 h, al campus Catalunya, Av. Catalunya, 35.


Gabinet de Comunicació i Màrqueting
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
www.urv.cat    

No hay comentarios:

Publicar un comentario