viernes, 21 de junio de 2019

Nou premi - Nou llibre - Graduacions - Enocomunicació - Agenda URV | Gabinet de Comunicació i Relacions Externes de la URV

URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona 21 de juny de 2019

Informacions URV
L’estudiant Clara Weber guanya el premi Magda Medir – Essity
El premi Magda Medir – Essity es va lliurar ahir dijous 20 de juny a l’estudiant del grau d’Enginyeria Agroalimentària Clara Weber Torres. Es tracta de la segona edició d’aquest premi, que reconeix al millor estudiant de l’assignatura optativa de quart curs Pràctiques de Lideratge d’Equips dels graus d’Enginyeria Química i d’Enginyeria Agroalimentària de la Universitat Rovira i Virgili.

Agustí Agramunt presenta l’obra sobre la xarxa viària al Camp de Tarragona
L’obra “La modernització de la xarxa viària al Camp de Tarragona, 1774-1870” és un compendi de les principals actuacions realitzades en el camp de la millora de la xarxa de carreteres del Camp de Tarragona entre el darrer terç del s. XVIII i el darrer terç del s. XIX. Amb aquest treball, l’investigador postdoctoral a la URV, Agustí Agramunt, va guanyar el Premi Tarragonès Beca d’Investigació Lucius Licinius Sura 2017.

Actes de graduació per avui divendres 21 de juny
Promoció de Química 2015-19
Els estudiants que enguany finalitzen els estudis de Química (promoció 2015-19) a la Facultat de Química celebren l'acte de graduació. Estaran acompanyats per professors, família i amics. Divendres, 21 de juny, a les 17.30 h, a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia (Zona Educacional, 4, Tarragona).
 

Promoció 2015-2019 dels graus de l'ETSE
Els estudiants dels 4 graus, les 2 dobles titulacions i els 3 màsters que ofereix l'ETSE es graduen. El programa inclou el lliurament de premis als millors expedients per part de les empreses T-Systems, Essity, Quercus, Caixa d'Enginyers i Lear. També es fa un homenatge als PDI que es jubilen. Divendres, 21 de juny a les 19.00 h, als porxos dels laboratoris del campus Sescelades (Av. Països Catalans, 26, Tarragona).

Convocatòria per dimecres 26 de juny
Sessió del Claustre Universitari i posterior atenció als mitjans
Dimecres 26 de juny es reuneix el Claustre de la URV per últim cop aquest curs, a les 9.30 hores, al Paranimf, a Rectorat. La sessió és oberta als mitjans de comunicació, amb la única limitació que està prohibit prendre imatges durant les votacions. Al finalitzar la sessió la rectora, María José Figueras, atendrà als mitjans presents, a les 13.30 h, a la sala de juntes, a l’edifici de Rectorat.

Actes destacats
Xerrada sobre l'enocomunicació
Fer que una persona triï un vi o una experiència enoturística que desconeix depèn de molts factors. Un dels quals és la informació i la imatge que li arriba del producte que ha de consumir, i en aquest procés la comunicació hi té un paper clau. Parlarem del món de la comunicació del vi, de l'enologia i de l'enoturisme, veurem eines i estratègies que t'utilitzen en la comunicació d'aquest aliment. La xerrada la imparteix Ruth Troyano, periodista, autora de la col·lecció de llibres Retrats de vi (URV) i docent del màster de Sommelier Professional que imparteix la Fundació URV. Aquesta xerrada forma part del cicle La ciència del vi, una iniciativa de divulgació científica que vol donar a conèixer el vi des de diferents àmbits de la recerca. Dimecres, 26 de juny a les 19.00 h, a l’Espai Turisme. C/ Major, 37, Tarragona.
Agenda URV
Dimarts 25 de juny
URV Summer Camp 2019
Activitats per a nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2015. Comença dimarts 25 de juny i es perllongarà, de dilluns a divendres, fins al 26 de juliol, a l’Escola de Pràctiques, Zona Educacional, 7, Tarragona.

Dijous 27 de juny
Taller ‘Igualtat efectiva i coeducació: com combatre la violència masclista’
A càrrec de la professora de la URV, Neus Oliveras, pretén identificar les diferències, desigualtats o discriminacions per raó de gènere i com gestionar-les. Aquesta activitat està oberta a tothom, i sobretot a aquelles persones que tenen a càrrec seu infants i/o adolescents i que tenen l'oportunitat d'aplicar mètodes d'educació no sexista. Dijous, 27 de juny a les 09.30 h, al Centre de Recursos Pedagògics de la Conca de Barberà (Arrabal Santa Anna, 12, Montblanc).

Tesi doctoral sobre Medicina
Patricia Navarro Rodríguez ha elaborat la tesi doctoral titulada "Mecanismos de resistencia a azoles en especies de Candida no-albicans". La defensa públicament dijous, 27 de juny a les 12.00 h, a l’ Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (Carrer de Sant Llorenç, 21, Reus).

Conferència : “Y@ no danzo al son de los tambores”
Conferència de cloenda de la 23a edició del Màster en Direcció i Gestió d'Empreses (MBA) de la Universitat Rovira i Virgili que impartirà Pilar Salvá (5a edició MBA-URV), Energy & Environment / Special Projects Manager a BASF, dijous 27 de juny a les 19 h, al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi). Av. Països Catalans, 18. Tarragona.

Divendres 28 de juny
Jornada Ciutadania i Autodefensa
La jornada de Ciutadania i Autodefensa té com a objectius onèixer el reglament i els diferents instruments i/o dispositius d’autodefensa legals, segons gènere i complexitat de la persona, aplicar tècniques preventives d’autoprotecció i tenir respostes d’autodefensa a les situacions d’agressió més habituals, mitjançant simulacions pràctiques. Divendres, 28 de juny a les 09.15 h, Avda.Remolins,13-15, Tortosa.

Tesi doctoral sobre la competència digital docent
Maria Julia Morales González ha elaborat la tesi doctoral titulada "La incorporación de la Competencia Digital Docente en estudiantes y docentes de Formación Inicial Docente en Uruguay". La defensa públicament divendres, 28 de juny a les 11.30 h, a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia (Zona Educacional, Tarragona).

Tesi doctoral de Medicina
Fedra Nicaury Luciano Mateo ha elaborat la tesi doctoral titulada "The role of chemokine (C-C motif) ligand 2 in inflammation, oxidative stress, aging and metabolism" (menció internacional). La defensa públicament, divendres, 28 de juny a les 12.00 h, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (Carrer de Sant Llorenç, 21, Reus).

Tesi doctoral sobre pediatria
Desirée Gutiérrez Marín ha elaborat la tesi doctoral titulada "Body composition assessment in pediatric patients. Validation of new methods of body composition measurements in obese children" (menció internacional). La defensa públicament divendres, 28 de juny a les 12.00 h, a la Sala de Graus de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (C. de Sant Llorenç, 21, Reus).

Tesi doctoral sobre l’impacte de la creativitat en l’àmbit de l’arquitectura i la biotecnologia
Teresa Morlà Folch ha elaborat la tesi doctoral titulada "El impacto de la creatividad. Estudio de caso en el ámbito de la arquitectura y la biotecnología" (menció internacional). La defensa públicament divendres, 28 de juny a les 12.00 h, a la Sala de Graus de la Facultat d'Economia i Empresa (Av. de la Universitat, 1, Reus).

Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios:

Publicar un comentario